ПРОКАТНИЙ СТАН

14.06.2013

Вправність рук

На великі екрани виходить авантюрний трилер «Ілюзія обману», що продовжує добру традицію афер та ідеальних пограбувань у стилі хіта «Одинадцять друзів Оушена». Команда ілюзіоністів на сцені Лас–Вегаса примудряється «дистанційно» грабувати світові банки просто під час своїх шоу. Аби відволікати увагу публіки, осипають її банкнотами, приховуючи за феєричним шоу реальні кримінальні злочини. За четвіркою професійних фокусників (у виконанні Джесі Айзенберга, Вуді Харельсона, Айли Фішер та Дейва Франко) починають слідкувати агенти ФБР. Однак навіть бувалим детективам непросто розкусити магію ілюзіоністів.

Бійка на весіллі

Зі звичайної вечері зробити балаган зможе лише велика та дружня сім’я, а якщо йдеться про весілля, то велика сім’я збереться у подвійному обсязі, аби між привітаннями для наречених зіпсувати один одному життя. Нова комедія «Велике весілля» від сценариста «Доки не зіграв у ящик» Джастіна Закема зібрала на екрані плеяду голлівудських зірок та нацькувала їх один проти одного. Подружжя Гріффін (Роберт Де Ніро та Дайан Кітон) вже 20 років не спілкується, однак заради щастя спільного сина змушені на один уїк–енд миритись із присутністю один одного. І поки йде приготування до весілля, все більше родичів прибуває на святкування й у домі Гріффінів стає спекотніше.

Запах бунту

Молодіжне та ностальгічне кіно про бунтарські 70–ті «Щось у повітрі» Олів’є Ассайаса — це історія студента Жиля, який розривається між політичною боротьбою, коханням до дівчини та потягом до мистецтва. Крізь призму дорослішання юного художника режисер розповідає історію бунтівного норову молоді, що у період 70–х виходила на протести, розписувала вулиці Парижа гаслами та зачитувалась працями Троцького, Мао і Леніна. Стрічка вже встигла побувати на міжнародних кінофестивалях у Глазго, Торонто, Роттердамі, Буенос–Айресі, Нью–Йорку, Сан–Франциско та отримала Золотого лева за сценарій на останньому Венеціанському кінофестивалі.

Всередині Гугла

Нова комедія «Кадри» від творця кінохітів «Ніч у музеї» та «Оптом дешевше» Шона Леві розповість про нетрі пошукової компанії Google. Біллі та Нік усе життя були успішними продавцями, аж поки їх бізнес не зазнав краху через нову та модну систему інтернет–продажів. Двоє «динозаврів» (Оуен Вілсон та Вінс Вон) не надто розбираються у сучасних технологіях, однак аби піднятись на ноги, вирішують влаштуватись у компанію Google. За місце у багатомільйонній корпорації доведеться позмагатись із молодими та обізнаними у інтернет–лексиконі студентами — двійко дорослих чоловіків потрапляють на стажування, де стають найстаршими учасниками випробувального терміну.

Підготувала Ганна ДАЦЮК