Прізвища у футбол не грають

Прізвища у футбол не грають

Сьогодні в місті Подгориця відбудеться черговий «матч життя і смерті» для збірної України. Якщо «синьо–жовті» програють чорногорцям — на планах потрапити на чемпіонат світу 2014 до Бразилії можна ставити хрест. Нічия залишає хоч примарні шанси на продовження конкурентної боротьби...

Ґрунтовна підготовка

Ґрунтовна підготовка

Захист титулу в тенісі — це не тільки велика психологічна, а й матеріальна відповідальність. Наслідком невдачі, особливо раннього вильоту, є втрата рейтингових очок і, як можливий наслідок, — пониження в табелі про ранги. Тож наразі минулорічні переможці одиночних розрядів відкритої першості Франції — Рафаель Надаль та Марія Шарапова, так само як і фіналісти «Ролан Гарроса–2012» Новак Джокович та Сара Еррані, впритул наблизилися до своїх минулорічних висот, пробившись у півфінальні раунди.

Бронзова напівзупинка

Бронзова напівзупинка

Як мінімум п’ять бронзових нагород континентального форуму гарантувала собі українська збірна боксерів–аматорів, після того як п’ятірка підопічних Дмитра Сосновського пробилася до півфінальної стадії першості Європи. Принагідно упевнена хода наших боксерів на мінському Євро дозволяє їм розраховувати на значно вищі місця. Остаточний розподіл медалей відбудеться 7–8 червня, коли пройдуть півфінальні та фінальні двобої.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики