Міккі Маус за 15 мільйонів євро

05.06.2013

Саудівський принц Фахад аль–Сауд установив нову планку для «золотої молоді» з когорти «нових росіян» та їхніх українських послідовників. Він витратив 15 мільйонів євро (або 150 мільйонів гривень у перерахунку на наші гроші) на розваги впродовж трьох днів у паризькому «Діснейленді».

Як повідомляє агенція «Франс пресс», приводом для свята було закінчення принцом Стенфордського університету. Для вечірки збудували декорації Парижа й населили їх персонажами мультфільмів. Ролі відомих анімаційних істот виконували 80 акторів і танцюристів. При цьому на виставах були присутні максимум 70 глядачів, яких розмістили в готелі на території парку розваг. Про всяк випадок «Діснейленд» надав Фахадові посилену охорону.

Під приватні вечірки в паризькому «Діснейленді» відведено 6,5 тис. кв. м території. Щороку там проводиться до тисячі ексклюзивних свят, але це, звісно, було найдорожчим.

Торік Фахад аль–Сауд також проводив приватну вечірку в «Діснейленді», але, за деякими даними, витратив «усього» 800 тисяч євро.

І це ж ідеться навіть не про майбутнього короля! Принц Файзал бін Фахад бін Абдулла аль–Сауд — один із восьми дітей міністра оборони Саудівської Аравії. Паралельно з навчанням він працював помічником у справах студентства при міністрі закордонних справ своєї країни.