Бісутті в ребро

17.05.2013
Бісутті в ребро

Скандал в американському модельному бізнесі: колишня манекенниця Кайлі Бісутті написала книжку «Я не ангел» і дала кілька інтерв’ю, розповівши, як вона працювала на відомий бренд спідньої білизни Victoria’s Secret.

Чи правдиві «зізнання» молодої кралі — є сумніви, але ажіотаж і великий прибуток від її твору забезпечено. «Мені платили за те, щоб я роздягалася, ставала чи лягала в спокусливі пози, збуджуючи чоловіків. Ішлося не про рекламу одягу. Я почувалася шматком м’яса, коли мені загадували задерти майку якнайвище», — наводить уривок із книжки газета «Нью–Йорк пост».

Юна модель Кайлі в 2009 році виграла конкурс «Стань ангелом Victoria’s Secret» та отримала можливість пройтися по подіуму разом зі знаменитими «янголами» VS на щорічному шоу бренду, а також взяти участь у зйомці каталогу. Після цього, за версією дівчини, вона збагнула всю падлючу суть бізнесу «Секрету Вікторії», відмовилася від багатомільйонного контракту і поїхала жити спокійним життям у рідну Монтану з чоловіком–пастором. Натомість компанія стверджує, що ніяких контрактів Бісутті не пропонувала.

«Річ не тільки у Victoria’s Secret, а в тому, щоб викрити справжню суть модельного бізнесу. І допомогти дівчатам впоратися з комплексами з приводу власного тіла», — так розповідає про своє рішення написати викривальну книжку Кайлі.

Загалом, Бісутті написала про багато речей, які й так відомі: булімія, постійна рвота худющих моделей, котрим здається, що вони все ще надто гладкі; експлуатація теми сексу («У кожної моделі мають бути знімки топлес!») тощо. Є скандал, а от цікавинок — не так і багато. Хіба що до цього розряду можна віднести таку інформацію: у VS дівчатам забороняють виносити на публіку свої романи зі «звичайними» чоловіками — тільки із зірками (тому всім і було відомо про стосунки Міранди Керр та актора Орландо Блума). А якщо твій хлопець — скажімо, пастор, то мовчи, прикидайся вільною і на публіці фліртуй з іншими чоловіками. «Повальна» зірковість — більш вигідна для бренду.