Зустрічають по одежинці

30.04.2013
Зустрічають по одежинці

Невдовзі після того як американська соул–діва Бейонсе почала своє нове світове турне, яке називається Mrs. Carter World Tour, надійшла несподівана новина: представники зірки заборонили фотозйомку співачки під час її шоу. Тепер, аби отримати знімки Бейонсе з виступів у рамках туру, доведеться замовляти їх у штатного фотографа.

Мабуть, причина заборони криється в тому, що одразу після першого виступу Бейонсе в Белграді по всьому світу розлетілися справді невдалі кадри її міміки й жестів на сцені. До того ж неоднозначну реакцію викликав один зі сценічних костюмів поп–зірки: золотаво–зелене трико з численними блискітками різних відтінків, які викладені так, що створюють зображення великих голих грудей із рельєфними пипками!

За повідомленням сайту Spletnik.ru, у створенні аж надто відвертих сценічних костюмів для туру взяли участь дизайнери бренду Dsquared2 та креативний директор бренду «Еміліо Пуччі».

Мабуть, акцент на скандальності було зроблено навмисно — для більшого розголосу гастролей. Адже коли 32–річна співачка сама долучається до дизайну одягу, він виходить хоч і сексуальним, але все ж «спокійнішим». Один із прикладів — рекламна кампанія шведського бренду H&M. У її рамках модель Бейонсе представляє легкі й барвисті сукні, парео та бікіні, а також презентує кліп до нової пісні на підтримку свого світового туру.