Жіноча сила

Жіноча сила

Попри відчутно слабший контингент учасників ЧЄ–2013, збірна України з дзюдо минулого тижня в Будапешті була за крок до повторення безмедального олімпійського провалу–2012. Як і в Лондоні, в столиці Угорщини невдачі українських дзюдоїстів почалися зі стартової поразки найтитулованішого вітчизняного борця Георгія Зантараї. І знову до останнього змагального дня в нас не було медалей. Проте цього разу врятувала Ірина Кіндзерська. На Олімпіаді наша важковаговичка показала найкращий поміж українців результат — п’ятий. А тепер на першості Європи Іра свою сутичку за «бронзу» виграла і стала єдиною представницею «синьо–жовтої» збірної, хто зійшов на п’єдестал.

Легко — то Южне, складніше — то Харків

Легко — то Южне, складніше — то Харків

Клас та авторитет найтитулованішої волейбольної команди, харківського «Локомотива», — факт беззаперечний. Перервати гегемонію «залізничників» в українській чоловічій суперлізі не вдається нікому. Виконавши поставлені завдання на двох міжнародних фронтах — у єврокубку та відритій першості Росії, підопічні Юрія Філіппова залишили внутрішній чемпіонат «на десерт». Нагадаємо, другий сезон поспіль «Локо» долучився до змагань в Україні лише на стадії «плей–оф». Цього разу у «золотій» серії волейболісти Харкова зіштовхнулися з неймовірним спротивом Красноперекопська.

Шок «льотчика»

Шок «льотчика»

Учора вранці за київським часом завершився регулярний чемпіонат НХЛ. Через локаут він виявився куцим — кожна з 30 команд провела по 48 матчів. Регламент визначення володаря Кубка Стенлі не змінився, тож із 1 травня для вісімки найкращих команд Східної та Західної конференцій почнеться найцікавіше — «плей–оф».

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Золота» нічия

«Золота» нічия

Вигравши четверте поспіль «золото» чемпіонату України (і восьме загалом), футболісти «Шахтаря» раділи менш бурхливо, ніж у попередні рази. Погойдали головного тренера та президента, зробили коло пошани по стадіону... Думається, підопічні Мірчі Луческу настільки міцно зрослися з ярликом дострокових чемпіонів, що формальна констатація перемоги в турнірі не стала для них чимось надзвичайним. «Ні, емоції величезні, — ніби виправдовувався власник клубу Рінат Ахметов. — Дуже хотілося виграти чемпіонат. Але ще більше хочеться виграти наступний».

Всі статті рубрики