Білявка поза законом

24.04.2013
Білявка поза законом

Типова ситуація для України та інших країн СНД: даішник зупиняє відому особу за перевищення швидкості чи інше порушення, готується виписати штраф, але коли впізнає зірку — розпливається в посмішці, просить автограф і відпускає на всі чотири боки. А ось у США такі номери не проходять, хоч би якою знаменитістю ти не був. Можуть навіть арештувати, як це трапилося днями з Різ Уїзерспун.

«Хочу сказати, що, очевидно, я випила зайвий коктейль, і мені дуже соромно за речі, які я сказала. Це була справді жахлива ситуація, і я злякалася за свого чоловіка, але це не може бути виправданням для мене. Я повелася нешанобливо у відношенні до офіцера, який просто робив свою роботу. Я відчуваю виняткову повагу до поліції і дуже шкодую про свою поведінку», — визнала зіркова «Білявка в законі».

Скандальний інцидент стався в Атланті, коли поліцейський зупинив автомобіль, який «підозріло вихляв». Різ сиділа на пасажирському сидінні, її чоловік Джим Тот — за кермом. Напідпитку були обоє. При цьому підігріта алкогольними парами Уїзерспун ставила під сумнів повноваження поліціянта й погрожувала: «Ви ще дізнаєтеся, хто я така!»

Офіцерові було байдуже до статусу володарки «Оскара». Зрештою, Тоту висунули обвинувачення у водінні авто в нетверезому стані, а Уїзерспун заарештували за неналежне поводження із представником органів правопорядку та доправили до відділку. Надовго кінозірка там не затрималася, але протокол було складено, і зображення 37–річної Різ поповнило колекцію зіркових «магшотів» — фотографій правопорушників, зроблених у поліцейських дільницях.

А вже позавчора Різ Уїзерспун була в Нью–Йорку, де взяла участь у спеціальному показі фільму «Мад» Джеффа Ніколса. Головну роль у ньому грає Метью Макконехі — загадковий утікач–відлюдник, що живе на острові посеред Міссісіпі, а Різ — його кохана.