Світити яскраво і довго

Світити яскраво і довго

Аби ми звернули увагу на нову продукцію, у нас має бути мотивація. Звичні електролампочки переважна більшість споживачів купує десятиліттями. З міркувань, що саме зараз грошей має вистачити на все, це навіть здається дешевше. Але вже близько десятка років ті, хто оснащує оселі новим електроосвітленням, усе впевненіше віддають перевагу енергозберігаючим лампочкам. Дехто це робить навіть з тієї причини, що у люстрах, бра і настільних лампах виробництва Туреччини чи Китаю, коли вкручувати звичайні «лампочки Ілліча», трохи не відразу плавляться і виходять з ладу патрони.

Розібратися у перевагах і недоліках енергозберігаючих лампочок допоможе дослідження цього виду продукції, яке провели спеціалісти Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».

Незадекларовані консерванти

Незадекларовані консерванти

У більшості господинь на кухні є соєвий соус. Приправа не першої необхідності, але вона суттєво урізноманітнює можливості приготування різних салатів, гарнірів, м’яса і риби. І хоча соєвого соусу багато у страви не додаси, знати про те, з чого він складається, варто. Щоправда, інколи про повний склад інгредієнтів можна дізнатися лише після проведення лабораторних досліджень.

Всі статті рубрики