Кінь та Анджеліна без пальто

18.04.2013
Кінь та Анджеліна без пальто

Аджеліна Джолі на фотороботі Horseplay Девіда Лашапеля.

Фотокартина під назвою Horseplay, на якій гола до пояса акторка Анджеліна Джолі грається з білим конем, піде з молотка на аукціоні Christie’s. Як повідомляє газета «Дейлі мейл», торги відбудуться в Лондоні 15 травня. Очікується, що знімок придбають за 25–35 тисяч фунтів стерлінгів.

Цю світлину знаменитий фотограф Девід Лашапель зробив ще в 2001 році, і з того часу фотографію не було представлено публіці. На ній кінь поклав морду на груди 25–річної актриси, а сама вона задоволено відкинула голову назад.

На фото можна побачити одне зі старих татуювань Джолі — дракона під написом Billy Bob. Цю наколку Анджеліна зробила на честь свого другого чоловіка, актора Біллі Боба Торнтона. Із ним Енджі розлучилася в 2003 році, після чого малюнок довелося виводити.

37–річна Джолі все ніяк не влаштує своє весілля — із Бредом Піттом, хоча пара з шістьма дітьми (з яких троє — біологічні) вже вісім років живе разом, а у квітні минулого року «Бранджеліна» повідомила про заручини.

Утім, хіба можна викроїти час на шлюбну церемонію, коли треба і в фільмах зніматися (так, цього року на екрани має вийти «Клеопатра» Енга Лі із Джолі в головній ролі), і взвод дітей глядіти, і громадську активність підтримувати. Днями, наприклад, Анджеліна як посол доброї волі ООН мала виступ у рамках саміту міністрів «Великої вісімки» в Лондоні й говорила про сексуальне насильство над жінками та проблеми дітей у зонах воєнних дій.

Щодо її старої «аукці­онної» сесії, то Horseplay у перекладі має два значення: і пряме — «гра з конем», і переносне — «груба, шумна гра». Крім цієї картини, на аукціоні «Крістіз» продадуть багато інших робіт Лашапеля та його колег. Організатори торгів сподіваються виручити за 108 лотів загалом не менше півтора мільйона фунтів стерлінгів.