Джекпоти на всі смаки

16.04.2013

Одразу кілька резонансних новин про лотерейні виграші прийшли в останні дні з різних країн. Так, учора стало відомо, що мешканець Німеччини виграв у Euro Lottery 46 мільйонів євро — це найбільший індивідуальний куш в історії німецьких лотерей.

Розіграш, у якому беруть участь жителі 14 європейських країн, відбувся минулої п’ятниці в Гельсінкі. Одноосібний переможець виявився у Вісбадені. Анонім угадав сім цифр, при тому що статистична ймовірність виграшу становила 1 до 59 мільйонів.

Тижнем раніше джекпот зірвала канадійка Марія Каррейро, яка на радощах не стала приховувати свою особу. Їй перепало 40 мільйонів доларів у лотерею Lotto Max.

51–річна мешканка Онтаріо розповіла журналістам, що не вірила в таку оказію й спершу думала, що виграла 40 тисяч. А чоловік Марії не вірив аж доти, доки не «помацав» виграш руками. Після цього він заявив, що має намір кинути роботу.

А ось волоцюга з американського штату Індіана Денніс Маурін так і залишився жити у своєму наметі на вулиці, незважаючи на виграш у лотерею 50 тисяч доларів. За повідомленням сайту The News, після сплати податків на руки підстаркуватий бородань отримає близько 35 тисяч доларів. Денніс уже розпланував, як їх витратити. Він відвідає стоматолога, поїде в гості до сина, купить собі новий намет, подарує по сто «баксів» вісьмом знайомим безпритульним — таким самим, як він, а решту покладе в банк на чорний день.