«Зась йому, а не сто мільйонів!»

12.04.2013
«Зась йому, а не сто мільйонів!»

Невдовзі мають початися судові слухання у справі про фінансові претензії Антоніо де ла Руа, сина колишнього президента Аргентини, до Шакіри Мебарак. Екс–коханець знаменитої співачки вимагає виплатити йому 100 мільйонів доларів за те, що зробив Шакіру світовою зіркою. Але співачка налаштована рішуче: Шакіра пообіцяла, що де ла Руа не отримає від неї й ламаного шеляга.

Нагадаємо, Шакіра й Антоніо зустрічалися й жили разом майже 11 років, починаючи з 2000–го. Весілля вони планували, але так і не одружилися. Порвали у 2011–му. А восени минулого року бізнесмен да ла Руа звернувся до суду: мовляв, заради колумбійської артистки він пожертвував своєю кар’єрою, витратив на неї таку велику частину свого життя, зробив популярним бренд Shakira, який тепер не приносить йому жодного цента. Тож Антоніо вимагає компенсацію за згаяний період, що міг би зробити його олігархом, якби він зайнявся чимось іншим.

За повідомленням газети «Гаффінгтон пост», співачка погоджується, що де ла Руа допоміг їй збудувати кар’єру. Але Антоніо ніколи не був її менеджером. Єдиним документом, який вони підписали, був контракт, що передбачав: у разі розлучення пара розділяла свої активи. Так і вийшло — кожен залишився при своїх гонорарах, зароблених станом на 2011 рік.

Того року Шакіра знайшла нове кохання – футболіста «Барселони» Жерарда Піке, і тепер вони щасливі разом. Їхньому синові Мілану Піке Мебараку 22 квітня виповниться три місяці. На трибуни «Камп Ноу» — дивитися матч за участю татка — Шакіра вперше принесла малого лише через 19 днів після пологів! Після перемог каталонської команди сімейка залюбки влаштовує фотосесії для «Твіттера», позуючи з Міланом, вбраним у мініатюрну форму «Барси».

Відмінну форму демонструє і 36–річна мама. Днями Шакіра вийшла у світ у Парижі, презентувавши в найбільшому парфумерному магазині «Сефора» на Єлисейських полях лінію парфумів власної марки «S».