Інвалідність не врятувала

Інвалідність не врятувала

Довічне позбавлення волі — такий остаточний вердикт виніс Апеляційний суд Миколаївської області для 25­річного чоловіка, який убив двох продавщиць і ще двох жінок залишив каліками. Як пом’якшувальну обставину злочинець надав довідку про те, що він є інвалідом другої групи, проте суд залишив цей аргумент без розгляду.

Кривава «прогулянка»

Кривава «прогулянка»

Днями надвечір в одному з сіл Полтавського району місцева соціальна працівниця звернула увагу на підозрілу тишу в помешканні, де жили 10–річна дівчинка та її 29–річна мати зі своїм 27–річним співмешканцем і 56–річним вітчимом — нерухомим інвалідом першої групи, котрий був підопічним соціальних служб. Уже через лічені хвилини співробітники міліції виявили там два трупи: від численних ножових поранень загинули згадана жінка та її вітчим. Не було на місці тільки малолітньої дівчинки і співмешканця матері.

«Реконструкція» власного гаманця

«Реконструкція» власного гаманця

Про таке збагачення директора однієї з будівельних компаній Шевченкового краю довідалися співробітники Черкаського облуправління СБУ. Під час перевірки, ініційованої Службою безпеки та проведеної Державною фінансовою інспекцією, й було викрито протиправну діяльність цього підприємливого чоловіка, який привласнив державні кошти, що були виділені для ремонту житлового будинку.

Втеча з інспектором у дверцятах

Втеча з інспектором у дверцятах

Трагедія сталася у селі Дмитрівка Знам’янського району Кіровоградської області, де вночі чергував наряд ДАІ. Тоді правоохоронці й помітили, як центральною вулицею дивно петляє та гальмує автомобіль. «Авто прямувало від тамтешнього ресторану. Тож працівники ДАІ зупинили його, і один iз них пішов перевірити документи та дізнатися, чому так невпевнено рухається та машина», — розповідає «УМ» начальник сектору профілактичної роботи ДАІ у Кіровоградській області Сергій Кузьменко.

Всі статті рубрики