Наомі стала сусідкою Ахметова

06.03.2013
Наомі стала сусідкою Ахметова

До весілля супермоделі Наомі Кемпбелл і мільярдера Владислава Дороніна справа все ніяк не дійде, однак зрозуміло, що «Чорна пантера» від російського нувориша нікуди не подінеться. Адже чи є сенс розлучатися з людиною, яка кохає й дарує тобі одну з найдорожчих квартир у центрі Лондона?

Щедрий вчинок Доронін волів зберігати в таємниці. Про купівлю розкішної нерухомості журналісти дізналися випадково — розслідуючи впродовж півроку, хто володіє житлом, занадто дорогим навіть за мірками британської столиці.

Тож тепер відомо, що 50–річний бізнесмен подарував своїй 42–річній подрузі апартаменти в багатоповерховому елітному комплексі One Hyde Park. При цьому угода оформлена на ім’я Дороніна.

Тепер Наомі може милуватися з десятого поверху на панораму Гайд–парку і Найтсбрідж, а також відвідувати басейн, тренажерні зали, грати в гольф і паритися в сауні, а вечори проводити в просторому кінотеатрі елітного комплексу.

Стали відомі й імена сусідів зіркової парочки. Як пише сайт Spletnik.ru, по сіль і борошно вони тепер зможуть заходити до прем’єр–міністра Катару шейха Хамада Аль Тані або родини українського олігарха, президента футбольного клубу «Шахтар» Ріната Ахметова.

Вартість любовного гніздечка Дороніна й Кемпбелл не розголошується, проте відомо, що в середньому апартаменти в цьому будинку коштують близько 30—35 мільйонів фунтів стерлінгів (45—53 мільйони доларів).