Після служби — на промисли

05.03.2013

Днями в Чернівцях «на гарячому» спіймали співробітника міліції — 20–річного сержанта батальйону патрульно–постової служби, який майже два місяці безкарно в нічний час грабував приватні автомобілі. Крав усе, що під руку попадало, від автомагнітол до інших речей, залишених в автомобілях їхніми власниками. Допомагали правоохоронцю ще двоє цивільних.

Понад два місяці тривали пошуки крадіїв, але результатів не було. Кажуть, що сержант добре знав графік чергування своїх колег, де, коли і на яких вулицях будуть патрулі. Тому і обирав «безпечні» місця.

Переконаний у власному везінні та безкарності міліціонер втратив пильність і все ж таки однієї ночі попався під час крадіжки в мікроавтобусі «Мерседес–Спринтер», який був припаркований в одному зi «спальних» районів міста. Здивуванню оперативників не було меж, коли в одному з крадіїв вони впізнали свого юного колегу. Разом iз ним затримали 16–річного чернівчанина.

Як повідомили у прес–службі обласної прокуратури, відомості про кримінальне правопорушення внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Прокуратурою Шевченківського району Чернівців відкрито кримінальне провадження і розпочато досудове розслідування за статтями «Замах на злочин» та «Крадіжка».