«Мовчав, бо жити хотів»

«Мовчав, бо жити хотів»

Як і прогнозувала «УМ», Юлія Тимошенко та її захист, з одного боку, та прокуратура, суд і пенітенціарії — з іншого, продовжують гратися в такі собі кішки–мишки у справі про вбивство нардепа Євгена Щербаня. І рахунок не на користь Юлії Володимирівни. Як ми повідомляли, на минулому тижні Леді Ю вимагала доставити її на черговий допит свідка у справі, що відбувся учора. Утім, коли під будівлю лiкарнi «Укрзалізницi» підігнали конвойне авто, «швидку» та супровід ДАІ, екс–Прем’єрка знову сказала тюремникам: «Дійте за законом!». Пенітенціарії, у свою чергу, не можуть конвоювати хвору до суду без її виписки або згоди, але жодних паперів Тимошенко не підписала.

Петиція до Обами

Петиція до Обами

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Упродовж останнього місяця — з 26 січня по 25 лютого 2013 року, петиція з вимогами сприяти звільненню безневинно засудженої родини Павліченків (батька та сина) та поширення дії «Акта Магницького» на українських посадовців, що сприяли фальсифікації справи проти них, отримала найбільшу підтримку серед усіх іноземних петицій, розміщених на сайті адміністрації президента США. На її підтримку висловилося більше 30 тисяч громадян. І це при тому, що підписів могло бути значно більше — багато з них було скасовано з невідомих причин.

«Не хочу в ту колонію!»

«Не хочу в ту колонію!»

Минулого четверга правоохоронці отримали анонімний дзвінок про замінування залізничних вокзалів на станціях Житомир та Бердичів. Мовляв, на кожному вокзалі закладено по валізі, кожна з яких містить по два кілограми тротилу. Оперативники негайно евакуювали пасажирів та персонал, закрили квиткові каси. Але фахівці так і не знайшли вибухівку.

Арсенал кілера

Арсенал кілера

Про замах на відомого бізнесмена, співголову Європейського єврейського парламенту і президента Всеукраїнського єврейського конгресу Вадима Рабиновича учора повідомив його власний сайт Mignews. Згодом інформацію підтвердили правоохоронці: замах стався 4 березня в Києві, приблизно о 15:36 поблизу станції метро «Кловська».

Всі статті рубрики