Як він розлучився з вашою мамою

01.03.2013
Як він розлучився з вашою мамою

Мішель Уїльямс.

Американська акторка Мішель Уїльямс піднеслася на пік популярності на свято Валентина — якраз того дня відбулася світова прем’єра довгоочікуваного фільму «Оз: великий і могутній». У цій стрічці у стилі фентезі, яку зняв Сем Реймі, 32–річна білявка зіграла чаклунку Глінду (в український прокат картина вийде 7 березня).

Однак тепер уже очевидно, що день закоханих зовсім не був для Мішель святом, радше навпаки. Днями стало відомо про розрив Уїльямс із колегою Джейсоном Сігелом. Вони були парою трохи більше року, а розійшлися — на початку лютого.

За повідомленнями західних ЗМІ, закоханим було важко підтримувати стосунки на відстані. Адже популярний комік Сігел живе в Лос–Анджелесі, де відбуваються зйомки довгограючого серіалу «Як я зустрів вашу маму» за його участю, тоді як Уїльямс облаштувалася в Нью–Йорку зі своєю семирічною донькою Матільдою, народженою від актора Хіта Леджера, нині покійного.

Джейсона та Мішель познайомила близька подруга Уїльямс. Пару стали регулярно бачити на прогулянках по Нью–Йорку на початку минулого року, а у квітні Сігел підтвердив роман і назвав себе з Мішель «дуже–дуже щасливими». Як можна було помітити, Джесон чудово ладнав із дитиною подруги. Але останній раз їх бачили разом у січні, коли Джейсон, Мішель і Біззі відзначали Новий рік у Мексиці. Після цього актор повернувся до зйомок, а Мішель зайнялася розкручуванням «Чарівника Оз».

Крім цієї стрічки, вона знялася в таких відомих фільмах, як «Горбата гора» та «Острів проклятих».