Бої місцевого значення

Бої місцевого значення

В Україні пройшла хвиля довиборів в облради — переважно на місця, що звільнилися у зв’язку з переходом деяких політиків та управлінців на роботу до ВР. Після напруженої боротьби за парламентські крісла і в областях відчувається виснаження ресурсу, млявість основних гравців, низька явка виборців. Політолог Володимир Фесенко радить не перебільшувати ці результати — адже вибори окремих депутатів на місцях не є індикатором суспільних настроїв. «Проміжні вибори засвідчують тільки те, що певні округи в регіонах контролюють ті політичні сили, які там домінують», — каже експерт.

Пам’ятай, хто пiдвищував зарплати, пенсiї, стипендiї

Пам’ятай, хто пiдвищував зарплати, пенсiї, стипендiї

Завдяки рішучим діям Віктора Ющенка, який довів однопартійцям обґрунтованість свого лідерства в «Нашій Україні», його підтримує абсолютна бiльшiсть партактиву. Хоча й досі лишаються «флюгери», які хитаються у виборі, дивляться, хто з керівників візьме гору на чолі «Нашої України».

Від їхнього «пакращення» народу тільки гірше

Від їхнього «пакращення» народу тільки гірше

Учора Українська Гельсінська спілка оприлюднила щорічну доповідь «Права людини в Україні–2012». За словами правозахисників, загальні результати невтішні: в більшості випадків в Україні права людини є незахищеними.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики