Життя як шоу

03.01.2013
Життя як шоу

Кім Кардаш’ян.

Сімейство Кардаш’ян в Америці — одне з найвідоміших. І дня не минає, щоб у таблоїдах США не з’явилися новини з життя цієї родини вірменського походження, і передусім її головної зірки, телеведучої, моделі та світської левиці Кім. Тож можна очікувати, що наступні місяці Кім Кардаш’ян перетворить на чергове реаліті–шоу: амбітна брюнетка вагітна від свого зіркового бойфренда, репера Каньє Уеста.

Про те, що його подруга чекає первістка, світові повідомив сам Каньє — зробив відповідне оголошення на своєму концерті в Атлантик–Сіті. «Найкращі привітання моїй майбутній матусі. Це найдивовижніша подія в моєму житті», — розчулено зізнався 35–річний артист. Пікантності новині додає той факт, що Кардаш’ян досі не розлучилася з баскетболістом Крісом Хемфрісом — їхній шлюб тривав лише 72 дні, але розірвати його виявилося складною справою.

Сестра Кім, Хлоя, у своєму «Твіттері» написала з цього приводу: «Дуже важко зберігати таємниці, коли в тебе така велика сім’я, а тим паче, якщо ти так неймовірно рада!» А мама сестер Кардаш’ян, Кріс Дженнер, «твітнула» просто: «О, бебі, бебі, бебі!»

Сама Кім поки що мовчить, хоч це і не в її стилі. Як припускають американські оглядачі, це лише «затишшя перед бурею». Адже ніхто не вміє зробити зі свого повсякденного життя шоу, за яким захоплено стежитиме вся Америка, краще за 32–річну Кім.

ПОПОВНЕННЯ

Меттью Макконехі отримав під ялинку чудовий подарунок — його дружина Каміла Алвес народила акторові третю дитину. «Наш син, Лівінгстон Алвес Макконехі, народився о 7:43 28.12.12. Вага — понад 4 кг. Дякуємо всім за добрі слова й побажання! З Новим роком!» — йдеться в офіційному повідомленні подружжя.

Меттью з Камілою почали зустрічатися шість років тому. Їхньому первістку Леві зараз чотири роки, дочці Віді — три. Одружилася пара лише в червні минулого року, коли Каміла вже була вагітна втретє.