Вітром звіяло

Вітром звіяло

Мешканці Філіппін досі не можуть отямитися після руйнівного тайфуну «Бофа», який на початку грудня пронісся над південними й центральними регіонами країни. Кількість жертв стихії станом на вчора зросла до 902, але 615 осіб і досі вважають зниклими безвісти. Ще 1947 людей отримали поранення, багато з них досі залишаються в лікарнях.

Європа: зблизимося ще ближче

Європа: зблизимося ще ближче

Учора в Брюсселі відкрився дводенний саміт глав 27 країн–членів Євросоюзу, на якому має бути затверджена стратегія підсилення європейського Економічного і монетарного союзу (ЕМС) зони євро до кінця 2015 року. Мета такого об’єднання — створення ефективних наднаціональних механізмів контролю фінансової та економічної ситуації в єврозоні, а можливо, і за її межами: країни, які не входять до зони євро, зможуть приєднатися до механізмів ЕМС на добровільній основі. Структурам союзу будуть надані також виконавчі функції — право коригувати фінансову політику всіх учасників єдиного ринку, від окремих компаній і банків до урядів країн співтовариства, щоб не допустити наростання кризових тенденцій у європейській економіці.

850 років із Божою матір’ю

850 років із Божою матір’ю

З новими дзвонами, оновленим органом та оглядовим майданчиком для кращого споглядання фасаду зустріне свій 850–річний ювілей Нотр–Дам–де–Парі — знаменитий собор Паризької Богоматері. Відлік ведуть із 1163 року, коли було закладено перший камінь у фундамент храму.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики