Взаємоперетікання спікера і крісла

Взаємоперетікання спікера і крісла

Обрання керівництва парламенту та надання згоди на затвердження старого–нового Прем’єра вичерпало напруження перших двох днів Верховної Ради. Усі голосування, вигідні «Регіонам», стали результативними лише завдяки «золотій акції» фракції КПУ.

Ганебний стовп Табалових, які вже давно з « Регіонами»

Ганебний стовп Табалових, які вже давно з « Регіонами»

Перші «тушки» Верховної Ради — батько й син Олександр та Андрій Табалови — стали першими жертвами закону про обов‘язкове особисте голосування. Хоча загалом члени провладної більшості (конкретно — «регіонали») раз по раз порушують цю норму регламенту, і журналісти на балконі ВР під час кожного голосування фіксують двох–трьох «піаністів», але перебіжчики Табалови перебувають у центрі уваги.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Казка про Рибака та уряд

Казка про Рибака та уряд

Дива не сталося. Як і прогнозувалося напередодні, Головою нової Верховної Ради обрали перевіреного «регіонала», першим заступником — представника КПУ, Прем’єром затвердили Миколу Азарова.

У середу парламент розійшовся після сьомої години вечора, змучений стартовим протистоянням. Учорашній день теж почався з бійок зі спробами захоплення трибуни. Масових сутичок у другий день роботи ВР було дві. Перша спалахнула, коли депутатка з «Батьківщини» Олександра Кужель виявила, що дехто з Партії регіонів голосує двома картками, і спробувала відняти одну з них. Опозиціонери спробували вплинути на президію, де головував «регіонал» Олександр Єфремов (до речі, переважно українською мовою), і ринулися в бік трибуни. Те саме зробили й «регіонали», яких помітно більше. Билися відчайдушно, а найбільше перепало сумчанину Олегові Медуниці, якого затиснули за трибуною Вадим Колеснiченко та бізнесмен Олександр Онищенко (той, що президент Федерації кінного спорту, олімпієць і світський лев). Члена «Батьківщини», який лежав на землі, жорстоко били ногами. Доступ побратимів до Олега був обмежений стіною політичних опонентів — далася взнаки розсадка, за якою «регіонали» мають перевагу в доступі до президії.

Всі статті рубрики