Голодні й сексуальні

14.12.2012
Голодні й сексуальні

Кого можна назвати найсексуальнішою жінкою у світі? Звісно, запитувати про це треба чоловіків. Це й робить щороку сайт AskMen.com, закликаючи інтернет–користувачів сильної статі голосувати за, на їхню думку, найбільш сексуальну з відомих дівчат. Днями сайт оприлюднив результати останнього голосування, у якому взяли участь кілька мільйонів чоловіків. І переконлива більшість — 2,4 мільйона — назвала лідеркою рейтингу зірку фільму «Голодні ігри», актрису Дженніфер Лоуренс.

Джен і справді заслуговує на це звання — маючи ідеальну фігуру зі звабливими формами, вона залишається «живою і справжньою», на відміну від силіконово–відфотошоплених краль із величезними губами й порожніми очима. Щоправда, Лоуренс лише 22 роки. А отже, все в неї попереду…

«Створюється враження, що вона більш справжня, ніж інші знаменитості. Вона новенька в шоу–бізнесі, її обличчя не так часто мельтешить на екрані й сторінках таблоїдів, тому ще не приїлося», — пояснює вибір чоловічої аудиторії головний редактор AskMen.

Друге місце в цьогорічному рейтингу посіла уродженка Чернівців Міла Куніс, яку журнал «Есквайр» недавно назвав найбільш сексуальною в аналогічному списку свого «виробництва». «Бронзу» здобула фігуриста топ–модель Кейт Аптон. Замикають першу п’ятірку барбадоська поп–діва Ріанна та зірка фільму «Прислуга» й нова подруга «Людини–Павука» Емма Стоун.

Є в рейтингу і новачки — так, на 85–й позиції опинилася учасниця скандального російського панк–гурту «Пуссі райот» Надія Толоконникова, яка зараз відбуває в колонії покарання за хуліганство в московському храмі Христа Спасителя.

Оглядачів також здивувала поява на 33–му місці в рейтингу першої леді США Мішель Обами, яка випередила таких загальновизнаних красунь, як «янголи» «Вікторіяз сікрет» Алессандра Амбросіо і Даутцен Крус або голлівудська секс–бомба Скарлетт Йоханссон.