НОВИНИ ПЛЮС

11.12.2012

Тимошенко назвали кандидатом у президенти

Рада об’єднаної опозиції визначила й підтримала ув’язнену Юлію Тимошенко як кандидата на президентських виборах–2015. Таке рішення ухвалено минулої п’ятниці на розширеному засіданні ради ОО на пропозицію голови цього органу Арсенія Яценюка. За його словами, після успішної кампанії з виборів Верховної Ради «сьогодні основне наше завдання — щоб усі опозиційні сили об’єдналися навколо перемоги України на президентських виборах». Яценюк каже, що кандидатом повинна бути Тимошенко, «це чесно і справедливо».

Кармазін голодує у ВР

Народний депутат VI скликання Юрій Кармазін («НУНС») минулого четверга оголосив голодування в кулуарах парламенту, протестуючи проти нелегітимного ухвалення закону про держбюджет–2013.

Янукович в Індії

Президент України Віктор Янукович 9—12 грудня перебуває з державним візитом у Республіці Індія. У Нью–Делі він мав зустрічі з президентом Пранаба Мукерджі та прем’єром Манмоханом Сінгхом, представниками опозиції, вшанував пам’ять Махатми Ганді. Підписано заяву про встановлення «відносин всеохоплюючого партнерства» між Україною та Індією та низку інших двосторонніх документів.