Янгол з–під води

11.12.2012
Янгол з–під води

Незважаючи на вже другу «декретну відпустку», Жизель Бюндхен залишається найбільш високооплачуваною моделлю у світі. Зрештою, материнство анітрохи не заважає їй працювати — завдяки гарним генам після першої вагітності Жизель повернулася в норму буквально за кілька тижнів, а вміння правильно розпланувати свій день допомагає приділяти достатньо уваги і кар’єрі, й сім’ї. Хоча тепер 32–річній топ–моделі буде трохи складніше, адже клопотів у неї побільшає — днями Бюндхен стала мамою вдруге.

«Ми такі щасливі, що знову пізнали диво народження, і безмежно вдячні за можливість стати батьками ще одного янгола», — написала Жизель у «Фейсбуці» минулої п’ятниці. І вивісила фото крихітної ручки немовляти у своїй руці.

За словами мами, дівчинка, яку назвали Вівіан Лейк, народилася 5 грудня. У Жизель та її чоловіка, 35–річної зірки американського футболу Тома Брейді, вже є син Бенджамін. Окрім того, вони виховують п’ятирічного сина Тома від колишньої подружки, актриси Бріджет Монаган.

Модельна мама подарувала своєму первісткові сестричку фактично на день народження — минулими вихідними Бенджі виповнилося три роки. І сина, й дочку Жизель народжувала в дома у ванні — звісно, під наглядом медиків.