Чорнії брови — імплантовані

Чорнії брови — імплантовані

Одна з найсексуальніших жінок сучасності за версією численних «глянцевих» рейтингів, зірка «Трансформерів» Меган Фокс ось–ось уперше стане матір’ю — наро­джувати їй буквально за тиждень–другий. На відміну від багатьох знаменитостей, вони з чоловіком, відомим за телесеріалом «Беверлі Хіллз» актором Брайаном Остіном Гріном, не посвячують у своє приватне життя журналістів. Тому жовтій пресі й досі не вдалося розвідати напевне, хто ж народиться у подружжя — хлопчик чи дівчинка. Хоча «обізнані джерела» ще весною запевняли, що у Меган буде донька.

Вільний «Гладіатор»

Вільний «Гладіатор»

У Голлівуді обговорюють чергове гучне розлучення — цього разу розпався союз ав­стралійського «Гладіатора» Рассела Кроу. Зі своєю дружиною, 43–річною телеведучою і співачкою Даніель Спенсер, актор прожив у шлюбі дев’ять років, у них двоє синів — восьмирічний Чарльз та шестирічний Теннісон. Проте насправді стосунки пари мають значно довшу історію: Даніель із Расселом познайомилися ще 1989 року на зйомках фільму «Перехрестя» і відтоді кілька разів розходилися й сходилися. Втім після весілля у 2003–му їх вважали міцним подружжям. Поряд зі спокійною і врівноваженою дружиною вічний хуліган Кроу нібито вгамувався і вже не потрапляв у поліцію після п’яних дебошів, як раніше.

ПРИКОЛИ

ПРИКОЛИ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Приїжджає дружина з відря­дження, а в домі все догори дригом. Брудний посуд, сморід, одяг розкиданий, чоловік неголений лежить на дивані, дивиться футбол і п’є пиво, на неї нуль уваги. Вона обурюється:

— Мене три тижні не було вдома, повертаюся — а ти мені навіть жодного доброго слова не сказав!

Чоловік повертає голову в її бік і з почуттям говорить:

— Спасибі!

Всі статті рубрики