Вільний «Гладіатор»

17.10.2012
Вільний «Гладіатор»

Рассел Кроу й Даніель Спенсер.

У Голлівуді обговорюють чергове гучне розлучення — цього разу розпався союз ав­стралійського «Гладіатора» Рассела Кроу. Зі своєю дружиною, 43–річною телеведучою і співачкою Даніель Спенсер, актор прожив у шлюбі дев’ять років, у них двоє синів — восьмирічний Чарльз та шестирічний Теннісон. Проте насправді стосунки пари мають значно довшу історію: Даніель із Расселом познайомилися ще 1989 року на зйомках фільму «Перехрестя» і відтоді кілька разів розходилися й сходилися. Втім після весілля у 2003–му їх вважали міцним подружжям. Поряд зі спокійною і врівноваженою дружиною вічний хуліган Кроу нібито вгамувався і вже не потрапляв у поліцію після п’яних дебошів, як раніше.

Водночас австралійські таблоїди стверджують, що насправді у зірковій сім’ї далеко не все було так гладко, як здавалося зовні, і «Гладіатор» навіть бив дружину.

Офіційної причини розриву пара поки що не повідомила. Звісно, чутки вже з’явилися — нещодавно Даніель бачили в компанії партнера по ав­стралійському шоу «Танці з зірками», причому пізно ввечері. Нічого «такого» між ними помічено не було, але для жовтої преси ця безневинна зустріч стала підставою для припущень і пліток.

Наразі ж і Спенсер, і Кроу зосередилися на роботі: 48–річний Рассел знімається у фільмі Даррена Аронофськи «Ной», а Даніель робить успішну кар’єру на австралійському телебаченні. Діти житимуть із матір’ю в Сіднеї, але зможуть бачитися з татом так часто, як їм захочеться.