Ідейне турне по країні

Ідейне турне по країні

Минулого тижня Віктор Ющенко відвідав Львівщину, Тернопільщину, Івано–Франківськ, Вінниччину, Хмельницький. На зустрічі й мітинги за участю лідера «Нашої України» збираються сотні, подекуди тисячі людей. Особливо тепло Ющенка зустріли вінницькі студенти, які влаштували флеш–моб на захист української мови.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«УДАР» по амбіціях

«УДАР» по амбіціях

У два останні дні, коли ще можна проводити партійні з’їзди і знімати кандидатів, «УДАР» і «Батьківщина» затіяли гру під умовною назвою «Хто покаже себе красивішим в односторонньому узгодженні з іншою опозиційною силою кандидатів–мажоритарників». Часу на це було — фактично півроку, але тільки вчора і позавчора дві найрейтинговіші антивладні сили вдалися до конкретних кроків. Причому, складається враження, зроблено це більше для гри на публіку, ніж для реального відбору сильніших висуванців у «спірних» округах.

«Свободу» не спинити?

«Свободу» не спинити?

Традиційний Марш боротьби УПА на свято Покрови в Києві цього разу — за два тижні до парламентських виборів — став демонстрацією сили Всеукраїнського об’єднання «Свобода». Якщо торік на аналогічному заході зібралося близько шести тисяч прибічників націоналістичної ідеології, то тепер — понад 15 тисяч. І це — попри дощ. Коли голова колони вже дійшла до Михайлівської площі, де мав початися патріотичний рок–концерт, хвіст іще тільки відходив від парку Шевченка.

Покрова в столиці Повстанської республіки

Покрова в столиці Повстанської республіки

На свято Покрови лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко поїхав у ліси Тернопільщини, де воювали повстанці, щоб поклонитись їхньому подвигу. Прибувши на урочистості з нагоди 70–річчя Української повстанської армії в урочище Дігтярня біля села Антонівці Шумського району, Ющенко передусім відвідав музейний комплекс «Штаб УПА–Південь», взяв участь у богослужінні та спільній молитві в лісовій каплиці, після чого виступив перед людьми.

«А партія прозвучала»

«А партія прозвучала»

Минулої суботи «Українська платформа «Собор», як і анонсувала, провела з’їзд та зняла з балотування весь партійний список, що стало прецедентом в українській політиці.

Всі статті рубрики