Порядок італійця в Росії

Порядок італійця в Росії

Тоді як в українській футбольній спільноті активно обговорюють варіанти із залученням нового тренера збірної з–за кордону, в Росії черговий (уже третій за ліком) іноземець демонструє правильність вибору керівництва РФС. Під проводом 66–річного італійця Фабіо Капелло наші північні сусіди виграли три стартові поєдинки відбору на «мундіаль» й одноосібно очолили відбіркову групу.

Гопак до вершини доведе

Гопак до вершини доведе

Міжнародна асоціація аматорського боксу (AIBA) традиційно визначила найкращих боксерів за підсумками року. Як повідомив сайт НОК України, в головній із десяти номінацій — «Найкращий боксер елітного чоловічого дивізіону–2012», незалежно від вагових категорій, перемогу здобув українець Олександр Усик (вагова категорія до 91 кг).

Чемпіон довго запрягав

Чемпіон довго запрягав

Перше запитання, яке поставили Себастьяну Феттелю після завершення Гран–прі Кореї, — «Чи правда, що на цьому етапі ви боролися тільки зі зносом правої передньої шини?» Лідер команди «Ред булл» посміявся і... фактично підтвердив це твердження: «Чесно кажучи, секрету перемоги немає. Важливо лише контролювати стан шин, періодично зменшуючи темп». Отак молодий німець і виграв цю гонку — четверту в сезоні та третю поспіль. Це дало Феттелю змогу вийти на перше місце в особистому заліку. Чемпіон двох минулих сезонів довго сидів у «засідці» в чемпіонаті–2012, але тепер взявся підтверджувати статус фаворита.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Несмішний молдовський анекдот

Несмішний молдовський анекдот

Після якісної гри, продемонстрованої збірною України в стартовому матчі відбору на «Уемблі» проти англійців, Олег Блохін казав, що здобута нічия матиме значення лише в тому разі, якщо команда надалі не втрачатиме очки в матчах зі слабшими суперниками. І ось маємо: минулої п’ятниці наші зіграли в Кишиневі внічию з молдованами й перекреслили жирним хрестом увесь позитив, який вимальовувався після поєдинку з Англією.

Всі статті рубрики