РАХУНКОВА ПАЛАТА

21.09.2012

6,2 трлн. доларів

Такими є сукупні статки двох тисяч мільярдерів світу. За даними компанії X­-Wealth, найбільше багатіїв проживає у Північній Америці. Найменше — в Африці.

100 млрд. доларів

У таку суму експерти агентства Eurobrand оцінили бренд корпорації Apple, таким чином визнавши його найдорожчим у світі. На другому місці — Coca­-Cola (59,9 млрд. дол.), третє посів бренд компанії Microsoft (53,9 млрд. дол.).

17 млн. європейців

нині безробітні, це на два мільйони більше, ніж торік. А найвищий рівень безробіття переживає Іспанія, свідчать дані дослідження, проведеного фірмою «Маркіт Економікс».

12 млн. доларів

сподівається за­робити знаменита американка Моніка Левінські за опублікування книги про любов екс­-президента США Біла Клінтона до сексуальних втіх, пише «Нью­-Йорк пост».

7,2 млн. доларів

компенсації від компанії­виробника попкорну Gilster­-Mary Lee Corporation добився через суд мешканець американського Денвера, 59­-річний Уейн Уотсон. Чоловiк захворів на «попкорнову хворобу» легень.

51% доходів

громадяни України витрачають на їжу, що вдвічі більше, ніж до 1998 року. Такі результати соціологічного дослідження оприлюднив директор Київського міжнародного інституту соціології Володимир Паніотто.

50 літаків

Airbus на загальну суму 3,5 мільярда доларів закупить Китай, згідно з угодою, підписаною внаслідок візиту до цієї країни канцлера Німеччин Ангели Меркель, повідомляє державне китайське агентство «Сіньхуа».

49–та сходинка

серед 52 країн світу за рівнем доходів громадян належить Українi. За даними дослідження німецької страхової компанії Allianz, найбагатшими є швейцарці. На другому місці опинилися японці, на третьому — громадяни США.

46–те місце

займає Україна в рейтингу обсягів музичного піратства. Згідно з даними компанії Musicmetric, лідерами за нелегальними завантаженнями є США (775 млн. пісень), Британія (347 млн.) та Італія (266 млн.).

34% користувачів

інтернету в Українi захищають дані за допомогою примітивних паролей, які легко підібрати, свідчать результати дослідження, проведеного на замовлення «Лабораторії Касперського».

  • «Як тебе не любити, Києве мій!»

    Щорічно в останній тиждень травня жителі столиці святкують День міста. Свято чекатиме буквально на кожному кроці y центрі міста, адже цього року програма заходів нараховує 35 різних художніх, культурно-освітніх і спортивних подій. >>

  • Кровна залежність

    У жінки, яку покусали собаки в Миколаєві, медики діагностували гостру крововтрату і хронічний сепсис, який є прямою загрозою для життя. Їй терміново потрібно кілька сеансів переливання крові. Лікарі просять усіх небайдужих городян надати допомогу і здати кров. Нагадаємо, потерпілій через отримані травми ампутували праву руку. >>

  • «По-моєму, чувак, нас кинули»

    Невідомий нещодавно виманив майже 40 тисяч грн. за уявне пальне у 67-річного фермера із Золочівського району Львівщини. З цього приводу ошуканий чоловік звернувся в поліцію. >>

  • Конвеєр репресій

    Учора в Сімферополі й Алупці окупованого Криму відбулися чергові обшуки у будинках кримських татар. За словами адвоката Еміля Курбедінова, у більшості випадків, затриманих людей у масовому порядку відвозять до так званого «Центру «Е» у місто Сімферополь (центр боротьби з екстремізмом при МВС Росії). >>

  • «Херсон» наснився

    У ватажка терористичної «ДНР» Олександра Захарченка вочевидь сталося сезонне психічне загострення. Інакше, як пояснити його чергове словоблуддя: мовляв, бойовики «можуть претендувати на Херсонську область й інші населені пункти». >>