Солодкі й гострі «чушки»

Солодкі й гострі «чушки»

У багатьох після літа ще свіжі спогади про відпочинок на сонячних болгарських пляжах і про дегустацію тамтешніх страв. Якщо ви там не були — рушаймо у гастрономічну подорож до цієї чорноморської країни.

Не тільки «синенькі»

Не тільки «синенькі»

Більшість людей, серед яких донедавна була і я, асоціюють баклажани з плодами темно–фіолетового кольору, які називають звично і просто: «синенькі». Яким же було моє здивування, коли на розкладках супермаркету я поряд з давно знайомим улюбленим овочем побачила гори його смугастих блідо–фіолетово–білих близнюків, які іменувалися «баклажани Графіті», а ще — дуже вже дивні білі кулі з трохи не бузковими бочками.

Всі статті рубрики