Надія Жизелі

29.08.2012
Надія Жизелі

Бразильська топ–модель Жизель Бюндхен більше не приховує, що незабаром знову піде в декретну відпустку. Власне, приховати свій «цікавий стан» їй уже за всього бажання було б непросто — за такої стрункої фігури п’ятимісячна вагітність більш ніж помітна. Днями Жизель офіційно підтвердила, що чекає дитину, і «вигуляла» свій животик на презентації нової продукції компанії «Орал Бі».

Для 32–річної Жизель та її чоловіка, відомого американського футболіста Тома Брейді, це буде друга спільна дитина. Їхній первісток Бенжамін Рейн народився в грудні 2009 року, причому Бюндхен майже одразу після пологів вийшла на подіум — вагітність зовсім не відобразилася на фігурі найдорожчої манекенниці світу. У Тома є ще й старший син від стосунків з американською актрисою Бріджет Мойнехен, п’ятирічний Джон Едвард Томас.

Жизель завжди наголошувала, що мріє про велику сім’ю й багато дітей. І чоловік у цьому повністю підтримує дружину.«Я розраховую щонайменше на чотирьох. Сподіваюся, що буду їм хорошим батьком!» — заявляє Брейді.