Вишиванки проти териконів

Вишиванки проти териконів

Наступної неділі, якраз у день виборів нового президента ФФУ (вже очевидно, що ним буде донбасівець Анатолій Коньков), відбудеться центральний матч першого кола — «Шахтар» прийматиме «Динамо». У донеччан, крім фактору свого поля, буде перевага в три очки в турнірній таблиці, а також у додатковому відпочинку. Адже на киян ще очікує завтрашній кваліфікаційний двобій Ліги чемпіонів проти менхенгладбахської «Боруссії», тоді як «гірники» потрапили до групового етапу ЛЧ напряму. Минулих вихідних вітчизняні гранди провели «контрольні тренування», без особливих проблем розібравшись із суперниками з низів таблиці.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бий своїх, щоб додому повернутися

Бий своїх, щоб додому повернутися

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Після кількох непереконливих поєдинків у чемпіонаті України «Металіст» мусив відбілювати заплямоване реноме на міжнародній арені. Вигравши перший матч в Лізі Європи нового скликання, підопічні Мирона Маркевича, здається, повернули боржок своїм уболівальникам. Цікаво, що переможну ходу на євроарені харків’яни почали на стадіоні, який приймав фінал попереднього розіграшу ЛЄ — «Національ» у Бухаресті. Тамтешнє червоно–біле «Динамо» навіть у більшості виглядало помітно слабшим за «жовто–синіх».

Перемога на курорті

Перемога на курорті

Після важкого двобою в Києві з фаворитами групи — хорватами — чоловіча збірна України поїхала в гості до аутсайдерів–кіпріотів. І хоча підсумок матчу, що відбувся у п’ятницю в Нікосії, навряд чи в когось викликав сумніви ще до початку, легкої курортної прогулянки в наших не вийшло. «Синьо–жовті» таки взяли гору з переконливою різницею в 21 очко, але ще перед заключною 10–хвилинкою їхня перевага вимірювалася всього сімома пунктами, а одного разу навіть скорочувалася до чотирьох.

Всі статті рубрики