Вільний в’язень

Вільний в’язень

Еквадор погодився надати політичний притулок засновникові викривального сайту «Вікілікс» Джуліану Ассанжу. Відповідне рішення президента й уряду оголосив учора по обіді міністр закордонних справ Еквадору Рікардо Патіньйо.

Кирил ступив на католицьку територію

Кирил ступив на католицьку територію

Предстоятель Російської православної церкви патріарх Кирил учора прибув до Польщі з чотириденним візитом. Деякі польські та європейські коментатори назвали цю поїздку «історичною» ще до її початку. «Ці відвідини мають безпрецедентне значення у польсько–російських взаємовідносинах», — наголосив напередодні візиту Кирил у розмові з Польським радіо. «Так уже склалося в історії, що патріарх Московський жодного разу не ступав на польську землю. Звичайно, були в історії візити до Польщі майбутніх патріархів, зокрема і я там був, але у патріаршому сані ніхто ніколи не відвідував Польщу. Вже сам цей факт надає візиту надзвичайне значення, а мене, як людину, яка втілюватиме у життя цей задум, занурює в особливу атмосферу», — додав очільник РПЦ.

Польща запрошує

Польща запрошує

Віднині громадянином Польщі стати легше. 15 серпня набули чинності нові правила, завдяки яким іноземці, що проживають у Польщі, швидше і без додаткових ускладнень зможуть отримати громадянство, не відмовляючись при цьому від громадянства іншої країни. Нові правила — це один з елементів змін, які дають іноземцям можливість залишитися у Польщі на постійне проживання. Підготовкою до цього була найбільша за багато останніх років аболіція (спрощення статусу нелегала), наголошує прес–секретар Управління з питань іноземців Ева Пєхота.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики