Село — не місто

Село — не місто

Учора в Ірані був загальнонаціональний день жалоби — за загиблими в результаті двох потужних землетрусів у провінції Східний Азербайджан, які сталися у ніч на минулу суботу. Як повідомляє Бі–Бі–Сі, загинуло щонайменше 306 людей, ще близько п’яти тисяч отримали поранення.

Фанат «Люті проти машини»

Фанат «Люті проти машини»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Мітт Ромні визначився з кандидатом у віце–президенти в разі своєї перемоги. Як зазначає Бі–Бі–Сі, вибір Ромні впав на 42–річного конгресмена від штату Вісконсин Пола Раяна, хоча серед iмовірних кандидатів на пост віце–президента називали значно досвідченiших республіканців. За недовгий період ведення виборчої кампанії Ромні встиг сказати багато «ляпів», особливо під час нещодавнього турне Європою. І цього разу, представляючи Пола Раяна як кандидата на посаду віце–президента, претендент на крісло Барака Обами від Республіканської партії обмовився і назвав його «наступним президентом Сполучених Штатів», але відразу ж поправився, додавши, що мав на увазі «наступним віце–президентом».

Любов філантропа

Любов філантропа

На святкуванні свого 82–річчя відомий фінансист, філантроп і мільярдер Джордж Сорос здивував гостей новиною: оголосив про заручини з 40–річною Таміко Болтон. Для мільярдера, який фінансує чимало програм розвитку демократії в країнах третього світу й пострадянського простору (за що отримав славу ворога комуністів і антиглобалістів), це буде вже третій шлюб. Для його удвічі молодшої обраниці — другий.

Холодна війна на зміну революції

Холодна війна на зміну революції

Президент Єгипту Мохаммед Мурсі позавчора відправив у відставку двох чільних військових керівників та скасував Конституційну декларацію, що обмежувала його повноваження. Доповнена Конституційна декларація була ухвалена Вищою радою збройних сил Єгипту у червні, за кілька днів до вступу Мурсі на посаду президента, і до цього часу заміняла в Єгипті основний закон та надавала військовим законодавчу владу.

Всі статті рубрики