Стрільба у Бортничах

Стрільба у Бортничах

У паспортному столі Дарницького району столиці невідомий чоловік вистрелив у відповідь на прохання правоохоронців пред’явити документи. Як повідомили «УМ» у прес–службі міліції Києва, співробітники кримінального розшуку мали оперативну інформацію, що «якийсь громадянин у певний час у визначеному місці може з’явитися з вогнепальною зброєю».

Зустрічайте «директора»!

Зустрічайте «директора»!

Шахраї з Херсона ледь не переплюнули літературного Остапа Бендера, адже їм вдалося «кинути на гроші» чимало серйозних бізнесменів на півдні України. Як правило, з’явившись у приймальнях керівників фірм, вони представлялися директорами великих заводів і пропонували всім охочим придбати задешево «свою» соняшникову олію та цукор.

«Хирлявий» фізрук

«Хирлявий» фізрук

Напевне, колеги співчутливо сприймали «напади» підступних болячок у вчителя, котрий, за штатним розписом і покликанням, мав би гартувати фізичне здоров’я школярів. Та і як не поспівчуваєш чоловікові, котрого вже замучили, як зазначалося в лікарняних листках непрацездатності, шкірні хвороби й травми. Впродовж неповних двох років фізрук сім разів — щоразу від двох тижнів до місяця — перебував на лікарняному, рятуючись від недуг, котрі «серйозно загострювалися».

Мільйонери без документів

Мільйонери без документів

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Податкова міліція Черкащини знайшла нелегальних хіміків. На одному з приватних підприємств вони облаштували цілий цех iз виробництва хімічної продукції для автомобільної галузі. Підпільний бізнес вели з розмахом — виробляли автохімію та розчинники цілими тоннами.

Всі статті рубрики