Дівчина в ланцюгах

10.08.2012
Дівчина в ланцюгах

Попри те, що Пенелопа Крус у світі значно відоміша за свою сестру, красуня Моніка від браку уваги теж не страждає. Принаймні в рідній Іспанії прихильників у неї, мабуть, не менше, ніж у Пе. Втім вродливе личко й зграбну фігуру Крус–молодшої оцінили не лише на батьківщині — нещодавно актрису й модель запросили стати «обличчям» осінньо–зимової рекламної кампанії відомого бренду жіночої білизни Agent Provocateur.

Як повідомляє сайт Celebrity–gossip, фотосесію знімали в лондонській тюрмі House of Detention. Вбрана у звабливу білизну, Моніка позувала в камері для тортур, обкручувалася довкола залізного ланцюга, зображувала ув’язнену в похмурій камері тощо.

«Мені хотілося, щоб у нас вийшла зйомка в стилі романтичної готики, тому фотографії похмурі, але неймовірно красиві, — розповіла журналістам креативний директор бренду Сара Шоттон. — У цій рекламній кампанії ми хочемо передати ностальгійний настрій, світлу тугу за минулим».

У фотосесії є навіть назва — «Вільгеміна: покажи своє справжнє «я». «Годі й уявити собі краще втілення бренду, ніж Моніку Крус. Ця дівчина прекрасна і провокативна, тобто наділена саме тими якостями, які асоціюються з назвою «Агент провокатор», — наголошує Сара Шоттон.