Другий зайвий

31.07.2012
Другий зайвий

Здається, нині жодна успішна голлівудська комедія не обходиться без участі акторки українсько–єврейського походження — Міли Куніс. Післязавтра на екрани СНД виходить новий фільм із її участю — «Третій зайвий». У світовому прокаті стрічка Сета Макферлейна крутиться із 29 червня і вже менш як за місяць — при бюджеті 50 млн. дол. — зібрала 223 мільйони «баксів». При тому що сюжет — найпростіший: у стосунки двох головних героїв (а чоловічу роль виконує Марк Уолберг) втручається третій, і він — великий… плюшевий ведмідь.

Це типове для Куніс кіно, де багато смішних ситуацій і дотепних скетчів. Із тієї ж опери був фільм «Секс по дружбі», у якому Міла знялася з колишнім чоловіком Брітні Спірз Джастіном Тімберлейком. Після того жовта преса вирішила однозначно: у Куніс і Джастіна роман. Однак Мілена Марківна в інтерв’ю журналу «7 днєй» спростовує такі припущення.

Так само Куніс переконує, що в них нічого немає й не було з Ештоном Кетчером, екс–чоловіком Демі Мур. Каже, що це лише дружба, що вони товаришують уже 15 років, знімалися разом у серіалі «Шоу 70–х», який і вивів Куніс на високу орбіту. Відтоді в них схема «зустрілися, поговорили, випили по коктейлю — розійшлися». «Що тут особливого й де тут «шалене кохання», яке нам приписують таблоїди?» — запитує Міла.

За словами акторки, в неї лише з одним чоловіком були тривалі стосунки — актором Маколеєм Калкіним («Сам удома»), і то ще в ранній юності. А Куніс і досі не готова до створення сім’ї, хоча через два тижні їй виповниться 29. «Але, звичайно, колись дозрію і обов’язково заведу і чоловіка, і дітей, обіцяю», — каже Міла. — А поки в мене немає бойфренда. Я — сама–самісінька. І це чиста правда, незважаючи на численні чутки».

«Якби я була менш відома, то взагалі не ходила б у бари у пошуках молодого чоловіка, а знайомилася по інтернету. Це ж дуже зручно! Як робити покупки онлайн», — чи то жартує, чи то серйозно каже Куніс.

Уродженка Чернівців, яка є обличчям модного дому Dior, віддає перевагу домашньому відпочинку перед телевізором і любить готувати (каже, навчив Калкін). Вона живе в Каліфорнії поруч із батьками, які нарешті вийшли на пенсію, а тепер часто бачиться і з старшим братом: він медик–онколог і нещодавно перебрався із Сан–Дієго до Лос–Анджелеса.