Поляна квасова

Поляна квасова

У спекотні дні порятунок спраглих — справа власне тих, хто потерпає від високої температури. Найефективніший засіб для цього — прохолодна чиста джерельна вода. Але де таку шукати, особливо у містах?! Натомість практично на кожному кроці нам пропонують різні бутильовані напої. З них особливу довіру у багатьох викликає здавна шанований квас. Але чи може бути «живим» напій, закупорений у пластикову тару, і взагалі як його готують? Розібратися в цьому допоможе дослідження, проведене Інститутом споживчих експертиз.

Не завжди «масло» — молочний жир

Не завжди «масло» — молочний жир

Цей продукт — масло вершкове — є практично в кожному домашньому холодильнику. Хоч і жир, але дуже корисний. (Якщо, звичайно, їсти в міру). Ніжний шматок можна просто покласти на свіжий хліб, додати у випічку чи присмачити ним будь–який гарнір або першу страву. Як кажуть, маслом кашу не зіпсуєш, якщо продукт якісний. Розібратися, що пропонують купити споживачам в упаковках iз написом «масло», допоможе дослідження Центру незалежних споживчих експертиз «Тест».

Всі статті рубрики