ЦИТАТИ ТИЖНЯ

20.07.2012

Сергій Власенко,
нардеп від БЮТ, адвокат Юлії Тимошенко
— про те, як політичні опоненти облили йому обличчя зеленкою:

— Вони просто поставили на мені знак якості. Це знак якості моєї роботи.

(Youtube)

 

Геннадій Кернес,
міський голова Харкова
— про інцидент із Власенком:

— Спочатку ви з усієї України ледве нашкребли кілька сотень політичних «заробітчан» і звезли їх під стіни Качанівської колонії. Потім цих самих людей перетягнули до будівлі Апеляційного суду. Тепер центром політичної боротьби ви намагаєтеся зробити медичний заклад «Укрзалізниці», де лікуються сотні людей. Я звертаюся до Сергія Власенка! Я розумію, що 15 липня в Харкові вперше за останні 40 років був зафіксований температурний максимум — 35,1 градуса. Але це не дає вам приводу вже на наступний день обливатися зеленкою. Це була акція політичного самопіару з метою звернути на себе увагу... Ніякого зловмисника не було. А були ваші підручні, які перебувають у вас на зарплаті.

(прес­служба мерії)

 

Юлія Тимошенко,
ув’язнена екс­Прем’єр­міністр
— про зеленку на обличчі її адвоката:

— Нормальна людина жахнеться від цього нелюдяного вчинку. Це не хуліганська витівка, це нахабна демонстрація вседозволеності, намагання залякати тих, хто має честь та гідність і не збирається підкорюватися дикунським правилам, за якими живе влада Януковича... Якщо всі будемо мовчати, то завтра тих, хто не підкорюється законам зграї, почнуть душити газом у концтаборах.

(пресс­служба Тимошенко)

 

Арсеній Яценюк,
лідер об’єднаної опозиції
— про свій позов до суду проти Президента Януковича:

— Цей позов є першим юридичним етапом до усунення Януковича від влади. Це фактично перший в історії України юридичний позов із чітким переліком юридичних, а не політичних звинувачень, чітким переліком конституційних порушень. Він як гарант Конституції не просто не додержувався Конституції, а діяв усупереч українській Конституції і інтересам українського народу.

(прес­служба ОО)

 

Володимир Олійник,
депутат від Партії регіонів
— про позов опозиції проти Президента:

— В українській політиці з’явилися професійні шулери. За своїм мисленням ці люди мало відрізняються від тих, хто створює кредитні спілки та фінансові піраміди на кшталт «МММ». Раніше вони, наприклад, оголошували, що лишають сесійну залу парламенту і більше туди не повернуться. Йшли... у буфет, а потім поверталися до зали засідань. Мабуть, останні заяви опозиціонерів є наслідком сильного перегріву на сонці. Якщо це так, то вибори стануть для них холодним душем.

(прес­служба Партії регіонів)