Доказів на «колишніх» вистачає

Доказів на «колишніх» вистачає

Народний депутат Григорій Омельченко у своєму депутатському зверненні на ім’я першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна просить нарешті дати правову оцінку діям екс–Президента Леоніда Кучми, які «сприяли екс–Прем’єру Павлу Лазаренку замовити й організувати вбивства народних депутатів Євгена Щербаня і Вадима Гетьмана, вчиненню інших злочинів та притягнення до кримінальної відповідальності осіб, причетних до їх убивств, і припинення політичних інсинуацій навколо цих справ».

Підсунули бабці «ляльку»

Підсунули бабці «ляльку»

Усі свої заощадження 78–річна пенсіонерка з Тростянецького району поміняла на «нові» купюри. Заощаджень було чимало — тридцять три тисячі гривень. Натомість бабуся отримала ретельно нарізані шматки газет, які в колах шахраїв звуться «лялькою».

Розлучниця–сільрада

Розлучниця–сільрада

Видно, молоду невістку з перших шлюбних днів так незлюбили батьки її законного чоловіка, що ще не висохло чорнило в офіційних документах про одруження, як вони почали шукати «ліві» шляхи до розлучення. Допомогти їм «у скрутну хвилину» погодилася секретар рідної сільради в Рожнятівському районі, котра взялася так приховати факт реєстрації шлюбу, що й чорт зі свічкою не знайде.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики