Усе — в трубу

Усе — в трубу

Cусідня Польща, як і Україна, потерпає від негоди. Одна людина загинула та щонайменше десятеро отримали поранення через серію торнадо, яка вразила північний захід країни. Як повідомляє інформагенція ПАП, надзвичайно сильні вітри зруйнували до 100 будинків у Вєлкопольському та в Куявсько–Поморському воєводствах. Загинув 60–річний чоловік iз села Вишинки, дім якого стихія вмить перетворила на руїни. Пошкоджено понад 400 гектарів лісу в популярному серед туристів національному парку Тухольський бір, завдано шкоди лініям електропередач.

Хілларі зустріли з яйцями

Хілларі зустріли з яйцями

Держсекретар США Хілларі Клінтон здійснює турне країнами Близького Сходу. Минулі вихідні вона провела в Єгипті, де у Каїрі мала зустрічі i з президентом Мохаммедом Мурсі, і з керівником Вищої військової ради Мохаммедом Хуссейном Тантаві. Закликавши обох лідерів до співпраці й продовження демократичних реформ у Єгипті, глава американської дипломатії запевнила в готовності США надати країні кредитні гарантії обсягом 250 мільйонів доларів та поповнити інвестиційний фонд на 60 мільйонів. Також Клінтон закликала Мурсі до діалогу з Військовою радою.

Третє пришестя Ангели?

Третє пришестя Ангели?

Ангела Меркель офіційно підтвердила, що наступного року втретє виборюватиме для себе посаду канцлера ФРН. «Ця робота — для мене приємність», — визнала шефиня німецького уряду в інтерв’ю каналу німецького громадського телебачення ZDF.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики