Квартир не буде?

Квартир не буде?

Мешканці напівзруйнованої «п’ятиповерхівки», два під’їзди якої обвалилися у Луцьку 10 червня, досі живуть у готелі. Туди їх тимчасово відселили після НП, а власникам зруйнованих квартир пообіцяли придбати нові помешкання. Принаймні тоді влада обіцяла зробити це впродовж місяця. Мешканці вцілілих під’їздів також бояться проживати у будинку, посередині якого зяє руїна. Хоча їм зразу після обвалу радили поселятися у свої помешкання й нічого не боятися, бо місцеві спеціалісти ще в день трагедії на око визначили, що небезпека подальшого руйнування будинку не загрожує. І тільки тверда позиція наляканих людей, які були в шоковому стані після пережитого, змусила міських чиновників здатися — людей відселили всіх.

Російське — краще?

Російське — краще?

Причина відключення одразу двох енергоблоків Південно–Української АЕС — неякісне пальне від постачальників зі США, ствер­джує керівництво. При завантаженні палива в активній зоні на другому блоці станції було виявлено серйозні пошкодження усіх паливних збірок, тож очільники АЕС ухвалили рiшення не використовувати браковану сировину і відключити відразу два блоки через загрозу нестабільної роботи. У терміновому порядку фахівцям довелося домовлятися про постачання палива з російським «Енергоатомом».

Прозорі перспективи

Прозорі перспективи

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Мільярди людей у світі не мають доступу до водних ресурсів. Хоча в Україні й чимало природних джерел, проте їх стан далеко не ідеальний. Зберегти цінні запаси води можна лише завдяки активній участі громад у втіленні проектів, які підвищують рівень відповідального ставлення до навколишнього середовища.

Всі статті рубрики