Модель для «Міцного горішка»

28.06.2012
Модель для «Міцного горішка»

Порвавши зі своїм бойфрендом, музикантом Адамом Левіним, топ–модель Анна Вяліцина з головою поринула в роботу. Причому не в модельну — там вона вже досягла всього, про що тільки можна мріяти. Тепер російську красуню, як це часто трапляється з її колегами по цеху, потягнуло в кіно.

Акторським дебютом білявого «янгола» «Вікторіяз сікрет» стала епізодична роль у фільмі «Міцний горішок–5» з неповторним Брюсом Уїллісом. За сюжетом, головний герой потрапляє в Росію (без цього, здається, останнім часом не обходиться жоден американський бойовик із продовженням), де битиметься з російською мафією. Як припускають оглядачі, саме тому продюсери й залучили до стрічки Вяліцину — щоб зіграла яку–небудь фатальну російську кралю.

Прем’єра 5–го «Міцного горішка» відбудеться тільки в лютому наступного року, тож про те, чи впоралася Анна з роллю, глядач не дізнається ще довго. Хоча, швидше за все, млинець таки не вийшов глевким — принаймні такий висновок можна зробити з того, що Вяліцина вже отримала нову пропозицію про зйомки. Причому в комедійній драмі Lullaby її роль має бути більш помітною, ніж у «Горішку». А компанію на знімальному майданчику моделі складуть такі відомі актриси, як Емі Адамс та Дженніфер Хадсон.