Удар патріотів

26.06.2012

Партія «Наша Україна» 31 липня планує проведення з’їзду. Про це журналістам повідомив член політради «НУ» Володимир В’язівський. Народний депутат–«нашоукраїнець» зазначив, що напередодні лідер партії «Наша Україна» Віктор Ющенко озвучив соратникам підсумки переговорів про укладення меморандуму з іншими політичними силами про співпрацю на парламентських виборах.

Сьогодні на прес–конференції Віктор Ющенко оголосить склад сформованої патріотичної сили та заявить про її самостійну участь у виборах. За даними «УМ», декларацію об’єднання патріотичних сил уже підписали три політичні партії та понад 30 громадських організацій та рухів. Про свою готовність долучитися до «Нашої України» наразі говорять й інші патріотичні сили..

 

А ТИМ ЧАСОМ...

Комуністична партія робітників і селян звільнила Леоніда Грача з посади голови ради партії. Про це сайту «Крим. Коментарі» повідомив старий–новий лідер КПРС Олександр Яковенко, пояснивши відставку Грача тим, що той порушував статут за багатьма позиціями.

Грач — багаторічний керівник кримського рескому КПУ — після вигнання з «офіційної» Компартії очолив КПРС у лютому 2011–го.

* * *

Мера Запоріжжя Олександра Сіна обрано головою міської організації Партії регіонів. Нагадаємо, у 2010 році його обрали міським головою як представника БЮТ.

* * *

Донецький осередок Партії регіонів рекомендує включити до списку кандидатів у нардепи за одним із мажоритарних округів міста одіозного секретаря міськради Миколу Левченка.