Після школи на «справу»

Після школи на «справу»

Шосткинські міліціонери викрили злочинну групу вчителів–розбійників i довели її причетність до скоєння шести квартирних крадіжок та чотирьох розбійних нападів. «Перші заяви від потерпілих почали надходити до міліції наприкінці минулого року. Розповідали про людей у масках, які серед ночі вдиралися до житла, зв’язували господарів і під загрозою смерті вимагали гроші та цінності, — розповіла «УМ» речник Шосткинської міліції Тетяна Міняйло. — Такі ж випадки зафіксували в Глухові та на сусідній Чернігівщині. Було зрозуміло, що діють ті самі зловмисники».

Батьки–вбивці

Батьки–вбивці

Про нібито викрадення дитини в Лебединському районі міліцію повідомила 27–річна мати. За її словами, вона лише на п’ять хвилин залишила візочок із дитиною на вулиці, а коли повернулася, дитини вже не було. Поруч із матір’ю — чоловік та двоє дітей від першого шлюбу. Сама жінка — на восьмому місяці вагітності. Як не поспівчувати їхньому горю?

Мільйон на водоростях

Мільйон на водоростях

Спершу для директора приватної фірми З. усе складалося напрочуд добре. Очолювана ним фірма тривалий час виготовляла обладнання з виробництва дизельного пального з насіння соняшнику та ріпаку. Така продукція має стійкий попит, а фірма — доходи. Проте надалі, як кажуть, жадібність фраєра згубила. З. нестерпно захотілося більше. Тож на сайті свого підприємства ще у 2008 році розмістив оголошення про наявність у нього диво–машини — установки з виробництва альтернативного біопалива з водоростей. А додане техніко–економічне обґрунтування справді революційної новинки тільки підвищувало довіру.

«Люкс» для злодія

«Люкс» для злодія

Квартира, яку 32–річна кременчужанка перетворила на міні–готель і здавала в оренду щодоби, відповідала всім стандартам комфорту. Тож задовольнила навіть особливо вибагливого до наявності сучасної побутової техніки заїжджого ровесника. Одразу вдарили по руках: гість одержав ключі від тимчасового гніздечка, господарка останнього — попередню оплату за добу проживання та ще й водійське посвідчення клієнта як заставу. Однак уже наступного ранку за постояльцем, як кажуть, і слід прохолов. А разом із ним зникли недешеві холодильник та телевізор... Щоправда, після того, як жінка звернулася до Автозаводського райвідділу міліції м. Кременчука, правоохоронці розшукали не тільки спритника.

Дівчина з баксами

Дівчина з баксами

Кримінальній казці 16–річної мешканки курортного Яремче прийшов швидкий кінець. Наче марево, розтанули солодкі спогади про поїздки персональним таксі до розташованого майже за 70 кілометрів обласного центру Прикарпаття, модні обновки та гучні розваги в тамтешніх кав’ярнях і барах.

Всі статті рубрики