Усе — заради малюка

26.06.2012
Усе — заради малюка

До когорти модельних матусь невдовзі долучиться ще одна зірка подіуму. Як повідомляє американська преса, первістка чекає колишній «янгол» «Вікторіяз сікрет» Маріса Міллер, яку журнал FHM 2010 року визнав найсексуальнішою жінкою світу. І для 33–річної манекенниці, і для її чоловіка, 32–річного музичного продюсера Гріффіна Гесс, це буде перша дитина. Хоча Маріса раніше вже була одружена із серфінгістом і рятувальником Джимом Міллером, чиє прізвище залишила й після розлучення у 2002 році.

На сьогодні русяву американку вважають однією з найуспішніших моделей світу. Хоч її контракт із «Вікторіяз сікрет» завершився 2010 року, роботи Марісі не бракує — вона регулярно позує для обкладинок глянцевих журналів та каталогу купальників Sports Illustrated, рекламує відомі марки косметики, білизни й автомобілів, а компанія з виробництва мотоциклів «Харлей–Девідсон» довірила їй честь стати першою жінкою — «обличчям» своєї марки.

Втратити роботу через «декретну відпустку» Міллер не боїться — адже це для неї не головне. «Мене зовсім не хвилює можливе підвищення ваги, зміни гормонального фону тощо. Я насолоджуюся вагітністю. Зараз усе — заради малюка, а решта мене мало турбує», — заявила супермодель в інтерв’ю журналу «Піпл».