Не в худизні щастя

21.06.2012
Не в худизні щастя

Залишатися худорбою, коли цього не вимагають модельні контракти чи кінопродюсери, погоджуються не всі голлівудські зірки. А дехто на зайвих кілограмах навіть непогано піариться! Хоча які там «зайві кілограми»? 32–річна англійська акторка й фотомодель Келлі Брук — а йдеться саме про неї — виглядає як звичайна жінка. Останнім часом її форми пишнішають, і жагуча брюнетка, яка провела під спалахами фотокамер понад 13 років свого життя, несе в маси нову філософію сприйняття свого єства.

Днями Келлі постала перед шанувальниками у всій красі на обкладинці та сторінках нового випуску Look Magazine — у фотосесії в колекції купальників. В інтерв’ю з цього приводу зірка фільму «Піраньї 3D» заявила: «Я люблю своє тіло! І бажаю того ж більшості дівчат». За словами Брук, із так званою «зайвою» вагою приходять округлості в ті місця жіночого тіла, де вони передбачені природою. «Коли я поправляюсь, не можу відірвати очей від своїх пишних грудей і стегон. Саме в такі моменти я по–справжньому щаслива», — каже молода жінка.

Тепер Брук відкидає жіночі стандарти, негласно прийняті і ретельно закріплені в глянці. «Деякі дівчатка від природи більш худорляві, інші — менш. Кожна вирішує сама, як до цього ставитися. Особисто я вибрала любов і прийняття себе».

Келлі не часто можна застати в тренажерному залі за спалюванням калорій. «Я їм усе, що хочу, але в міру. Релігію з дієти робити не збираюся. Треба просто увімкнути голову і зрозуміти, що культ худизни виключає можливість жити повноцінно і щасливо», — заявляє актриса. Бойфренд, шотландський регбіст Том Еванс, цілком поділяє такий підхід коханої.