Марія Бадуліна: Судді бережуть здоров’я боксерок–аматорок

Марія Бадуліна: Судді бережуть здоров’я боксерок–аматорок

Нещодавно на планетарній першості в Баку українські боксери довели, що наша школа — чи не найсильніша у світі. Нагадаємо, що підопічні Дмитра Сосновського, вигравши чотири золоті та одну срібну нагороду, посіли перше командне місце. Слід зазначити, що чотири «золота», здобутих однією збірною, — це рекорд усіх чемпіонатів. Власне, силу українського боксу підтверджують і наші жінки. На чемпіонаті світу, який проходив у Китаї, киянка Марія Бадуліна єдиною з українок зійшла на п’єдестал, зайнявши його найвищу сходинку. «УМ» поспілкувалася з чемпіонкою, яка розповіла про свої подальші кроки на боксерському ринзі й не тільки.

Сусідські розборки

Сусідські розборки

У середу, шостий день чемпіонату Європи, другий тур зіграли команди так званої «групи смерті». Нечастий випадок, але навіть після цього жоден із суперників не втратив шансів на вихід до чвертьфіналу — так само, як і не забронював собі достроково місця в наступному раунді. Цікаво, що в цих зустрічах у порівнянні з першим туром наставники команд групи В на чотирьох зробили лише одну зміну в стартових складах — пішов на такий крок голландець Берт ван Марвейк. Утім слави не нажив.

З небес — на землю Донецька

З небес — на землю Донецька

Сьогодні збірна України проведе свій другий матч на Євро–2012 — на «Донбас–арені» проти французів. Перед відльотом зі столиці до Донецька керманич нашої команди Олег Блохін дав прес–конференцію на стадіоні «Динамо».

Розминка перед боєм

Розминка перед боєм

В останні роки український жіночий баскетбол усе більше нагадував свічу, що догорає. Здавалося, ще ледь–ледь — і про колись успішний ігровий вид, який приніс Україні золоті нагороди чемпіонату Європи 1995 року та «дерев’яні» (четверте місце) медалі Олімпіади–1996, можна забути. Однак після того, як наша країна виграла право провести в 2015 році чоловічий євробаскет, згадали в державі й про жінок–баскетболісток. Принаймні вперше за багато років дівчата провели повномасштабну підготовку до відбіркового турніру ЧЄ–2013 — отримали хороші умови для тренувань у Южному та й товариських поєдинків провели достатньо, аби награти склад. Варто зазначити, що в збірній, у складi якої 15 баскетболісток, лише четверо представляють українські клуби, решта — легіонерки.

Всі статті рубрики