Альфонс чи жертва Чорної вдови?

13.06.2012
Альфонс чи жертва Чорної вдови?

Реаліті–шоу «Топ–модель по–американськи» (America’s Next Top Model) принесло своїй авторці і ведучій Тайрі Бенкс не лише багатомільйонні прибутки й подальший кар’єрний розвиток, а й нове кохання. Як повідомляють американські таблоїди, у 38–річної ветеранки подіуму бурхливий роман із колегою по шоу, красенем Робертом Евансом. Який, до слова, на 14 років молодший за свою пасію. Спершу ця інформація була на рівні чуток, проте згодом Тайра її фактично підтвердила, опублікувавши у своєму «Твіттері» спільне з Евансом фото, підписане так: «Усе, що я можу сказати... Ням–ням». Як довго триватиме така ідилія — хтозна. Досі всіх своїх чоловіків екс–модель кидала першою, за що отримала від журналістів прізвисько Чорна вдова.

Чи можна вважати Роберта банальним альфонсом, сказати складно. З одного боку, у свої 24 хлопець уже й сам багато чого добився й знімався в рекламних кампаніях багатьох відомих брендів (наприклад, «Живанші»). Водночас, багато кого здивувало, що саме його Тайра запросила до складу оновленого журі «Топ–моделі по–американськи», коли у квітні вирішила кардинально змінити склад «суддівської колегії». Тоді Бенкс звільнила Найджела Баркера, Джей Александера і Джея Мануеля, які працювали з нею з перших сезонів шоу, заявивши: «Я знаю, що так буде краще. Мої рішення обговоренню не підлягають».

Свого попереднього бой­френда, банкіра Джона Атендаля, екс–модель покинула в січні після трьох років романтичних стосунків.