Хроніка падаючого будинку

Хроніка падаючого будинку

Трагедія у Луцьку не перша в цьому році, не кажучи про останнє двадцятиріччя. Страшним видався лютий 2012 року, коли протягом двох тижнів сталося одразу кілька катастроф в аварійних житлових будинках.

Мисливець замість терориста

Мисливець замість терориста

Учора близько 13.30 у трамваї центрального у Дніпропетровську маршруту №1 сталася чергова надзвичайна подія: загоряння в одному з вагонів, яке спершу сприйняли за димову шашку. Містом поширилися чутки про черговий теракт.

Мала нічка, Петрівочка

Мала нічка, Петрівочка

Це один iз чотирьох постів християнської церкви. Щороку «петрівка» має різну тривалість, залежно від дати Великодня і свят пасхального циклу. Адже розпочинається рівно через тиждень після Трійці. Встановили його в пам’ять апостолів Петра і Павла, і завершується він у день цих святих — 12 липня. Цим постом, що спершу був присвячений П’ятидесятниці, церква закликає вірних готувати свої душі до всесвіт­ньої проповіді Євангелія — за прикладом апостолів. Найбільш тривалий Петрів піст — шість тижнів, а найкоротший — вісім днів.

Шевченко при надії

Шевченко при надії

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Андрій Шевченко невдовзі стане ще раз батьком. Його дружина, американська модель Крістен Пазік, прибула до Києва «помітно» вагітною. Журналісти помітили жінку Шевченка на трибунах НСК «Олімпійський», куди вона прийшла подивитися на відкриті тренування, що їх проводила збірна України за добу до матчу зi шведами. Крістен та Андрій уже мають двох синів — семирічного Джордана та п’ятирічного Крістіана.

Вiсник часу — журавель

Вiсник часу — журавель

У черкаській Долині Троянд з ініціативи міської влади встановили сонячний годинник. Виготовлений він із кованого металу у вигляді журавля, який піднімається в небо. Дзьоб цього крилатого вісника часу саме і слугує годинниковою стрілкою. Коли сонце котиться небом, тінь від залізного дзьоба птаха показує денний час, а циферблатом слугують 12 стільців, що встановлені по колу. На спинці кожного є цифрова позначка. На тих стільцях, котрі нагадують пір’їни, можна посидіти, помилуватися мереживним сонячним годинником та поспостерігати за рухом часу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Обвал на світанку

Обвал на світанку

У ніч iз суботи на неділю обвалився під’їзд у п’ятиповерховому будинку на вулиці Рівненській в обласному центрі Волині. Двоє чоловіків загинули, ще кількох потерпілих доправлено до лікарні, їхньому життю нічого не загрожує.

Смертельні розваги

Смертельні розваги

Недільного ранку о 10.40 через сильний дощ та пориви вітру в час планового виконання парашутних стрибків на аеродромі «Бородянка» здійснив жорстку аварійну посадку на полі літак Л­410, що належить Українській школі пілотів. П’ятеро людей загинули на місці. «Шістнадцять людей госпіталізовано. Четверо — у важкому стані, дванадцять — у стані середньої тяжкості. Двоє з потерпілих перебувають у Центральній районній лікарні смт. Бородянка, одного самостійно забрали родичі, іншого відправлено за бажанням у клініку «Борис», решта перебувають у Київській обласній клінічній лікарні», — йдеться в повідомленні Київського обласного центру медицини катастроф.

Всі статті рубрики