Блудна наречена

07.06.2012
Блудна наречена

Крісталл Харріс.

Рік знадобився колишній нареченій власника «Плейбоя» Х’ю Хефнера, аби усвідомити, яку велику помилку вона зробила, покинувши завидного жениха за крок до вінця. Минулого червня засновник популярного чоловічого журналу був готовий утретє зв’язати себе путами шлюбу, проте наречена, еротик–модель Крістал Харріс, в останню мить злякалася й накивала п’ятами. Окрім того, за словами Крістал, її не дуже влаштовували стосунки зі старим Хефом, які були «здебільшого платонічними».

Відтоді дідусь, зрозуміло, не помолодшав — у квітні йому стукнуло 86. Проте 26–річна Крістал несподівано змінила думку про пріоритети у сімейному житті й вирішила повернутися до «бойфренда». Про возз’єднання з Хефнером задоволена Харріс повідомила у своєму «Твіттері»: «Так, я знову його дівчина №1. І ми щасливі! Сподіваюся, обійдеться без конфузів». Хоча розійшлися вони не надто мирно — довго в суді не могли поділити спільного песика, і зрештою Крістал поступилася, за умови, що Х’ю залишить їй розкішний «Бентлі» й перстень з діамантом за 90 тисяч доларів.

За свідченнями очевидців, білявка просто благала покинутого нареченого її простити, і добрий Хеф дозволив їй повернутися. А Шері Берхард, яка стала офіційною подругою власника «Плейбоя» після втечі Крістал, довелося терміново збирати валізи й виїздити з його будинку.